Драги наставници, родитељи и ученици,

Едукини дигитални уџбеници се налазе на две платформе.

 

MOZAIK ПЛАТФОРМА https://www.e-eduka.com

МУДЛ ПЛАТФОРМА    http://eduka.edu.rs/