НАРУЧИВАЊЕ УЏБЕНИКА ПРЕКО ПОШТЕ УЗ БЕСПЛАТНУ ДОСТАВУ

 

posta-narucivanje

Наша издања можете поручити ако назовете "Call centar" Поште на 011/3607-709 и кажете оператеру шифру књиге (уџбеника, радне свеске, збирке) коју поручујете.
Такође можете попунити поруџбеницу и предати је на шалтеру у најближој пошти.

 

Untitled-1Издавачка кућа Едука најтраженији је издавач уџбеника од првог до четвртог разреда основне школе. Протеклу деценију расли смо заједно са вама, корисницима наших издања, трудећи се да одговарамо на изазове који се пред наставника постављају у свакодневном раду.

Као домаћи издавач свој рад заснивамо на богатом искуству наших наставника и методичара. Едука је први издавач у Србији који је, још на почетку рада, схватио значај материјала који ће стручно подржати и оснажити наставника у учионици. Наши приручници за наставнике, са комплетним плановима и дневним припремама, користе се у школама читаву деценију.

Данас су Едукини приручници за наставнике измењени и допуњени према захтевима садашњег тренутка. Ослушкујући ваше потребе, Едука је припремила и друге материјале који ће представљати сигурног савезника у учионици.

Портфолио за наставника постаје обавезан део вашег свакодневног рада, а Едукин портфолио је јединствен по свеобухватном приступу који је у његовој изради примењен.

Посебну пажњу поклањамо изради јединственог дидактичког пакета за угледне часове, који треба да послужи за стручно усавршавање наставника у школи.

Посебно осмишљени плакати за учионице , израђени према вашим потребама и захтевима, помоћи ће да најважније наставне садржаје додатно истакнете и олакшате вашим ученицима њихово усвајање.

Комплет уџбеника, као и планер рада наставника су, као и свих досадашњих година, намењени наставницима који се опредељују за наша издања.

Сви ови материјали су, као и до сада, бесплатни за кориснике наших уџбеничких издања . Њихова намена је да олакшају коришћење наших основних производа – уџбеника – којима највећи број учитеља у Србији, више од десет година, са разлогом поклања највеће поверење.

Свих ових година ми учимо од вас. Наши аутори су ваше колеге из учионице, свесни сталних изазова вашег одговорног и лепог позива.

Због свега тога Едука је била и остала стварни савезник наставника и ђака и искрени пријатељ школе.

Желимо вам свима успехе у даљем раду, не заборављајући мудру Сенекину мисао: „Када подучавамо друге, учимо и сами“!

Ваша Едука

NOVO2

НОВИ ОДОБРЕНИ УЏБЕНИЦИ!

latica-po-latica-2

прелистај
cuvari-prirode-2 matem-zarupski-3 PiD-4
likovno-6-mrdjenovacki srpski-r-sveska-7 istorija-8-radna-UDZBENIK